Annonceringsperiode:

Jobannoncer produceres senest 24 timer efter modtagelsen indenfor kontorets åbningstid mandag til fredag.

Jobannoncer ligger online i forhold til produkt specifikationerne eller til ansøgningsfristen er udløbet, dog max. 28 dage, med mindre andet er aftalt.

 

Reklamationer:

Reklamationer skal fremsættes skrifteligt (på e-mail) senest 5 dage efter annoncens første visningsdag og sendes til annonce@jobzonen.dk

Regningsreklamationer ift. betalinger, skal fremsættes umiddelbart efter regningens modtagelse og sendes til annonce@jobzonen.dk

 

CV-søgning og rekruttering:

Kunden forestår selv søgning i og anmodninger fra CV-databasen. Anmodninger kan ikke tilbagekaldes, og Jobzonen kan ikke gøres ansvarlig for fejlindtastning og anmodninger, der er foretaget af kunden selv. Jobzonen indestår ikke for rigtigheden i kandidatens data, ligesom at Jobzonen ikke kan drages til ansvar for, at henvendelsen ikke resulterer i en ansættelse.

 

Handelsbetingelser for selvbetjening på Jobzonen

Annonceringsperiode

Jobannoncer indrykket online og betalt med kreditkort kan forventes frigivet inden for to timer. Vi tager forbehold forsinkelser grundet systemfejl. Annoncer ligger online i forhold til produktspecifikationerne eller til ansøgningsfristen er udløbet – medmindre andet er aftalt.

 

Reklamationer

Reklamationer skal fremsættes skriftligt (på e-mail) senest fem dage efter annoncens første visningsdag – sendes til annonce@jobzonen.dk

Regningsreklamationer skal fremsættes umiddelbart efter regningens modtagelse – sendes til annonce@jobzonen.dk

 

Hvem deler vi personoplysninger med?

Nar du registrerer dig på Jobzonen.dk eller på anden vis opgiver dine oplysninger, videregiver eller sælger Jobzonen under ingen omstændigheder oplysninger som kan forbindes med identificerbare individer til tredjepart, uden din eksplicitte tilladelse. Ligeledes bliver logfiler og anden standardinformation heller ikke videregivet eller solgt til tredjepart.

 

Links til eksterne websteder

På Jobzonen.dk findes links til eksterne websteder. Jobzonen indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale hvortil der fra Jobzonen.dk linkes til andre websteder; dette gælder også for websteder som fremtræder inden for rammen af Jobzonen.dk. Jobzonen påtager sig heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende websteder. Jobzonen opfordrer derfor til at du gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når du besøger disse websteder.

 

Ændring af retningslinjer

Den hurtige udvikling af internettet kan gøre ændringer i vores behandling af private oplysninger nødvendige. Jobzonen forbeholder sig derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjerne i nærværende dokument. Nar vi gør det, retter vi også datoen for 'sidst opdateret' nederst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Jobzonen dig besked ved at anbringe en meddelelse pa en fremtrædende plads pa jobzonen.dk.

 

Din tilkendegivelse og ændring/sletning af personlige data

Nar du besøger Jobzonen accepterer du ovenstående retningslinjer.

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mailadresse, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge en eller flere af de tjenester som du har tilmeldt dig på Jobzonen, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger via din profil på jobzonen.dk

 

Kontakt Jobzonen

Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer er du velkommen til at kontakte Jobzonen via faqjobsoger@jobzonen.dk  eller på telefonnummer 33 95 90 00.